"Boek direct de goedkoopste vliegtickets naar Bonaire en lees alle informatie over tickets naar Bonaire!"

b8e123f2f39f3ade4922564a0b6ad74bcde2b7ad

Bonaire Reizen

Bij onderstaande partners reserveert u snel en eenvoudig vakanties naar Bonaire.

Aanbiedingen

vliegtickets Boek nu uw vliegticket en bespaar op uw vlucht!
Wilt u eerst alle informatie over vliegtickets aar Bonaire nalezen voor u boekt? U vindt het hier.
vakantie Boek nu uw reis naar Bonaire en bespaar tot wel 30%
Boek reizen met vliegticket, hotel en transfer naar het zonnige Bonaire met korting .
hotels Klik hier om een hotel te boeken naar Bonaire
Een verblijf op Bonaire begint met een comfortabel hotel. Lees hier alles over hotels op Bonaire.
autohuur Boek uw huurauto voor uw vertrek naar Bonaire
Een huurauto op Bonaire biedt u de ultieme flexibiliteit voor het inrichten van uw vakantie.

 

 

Weer op Bonaire

Bonaire is een prachtige eiland wat onderdeel uitmaakt van de ABC- eilanden, samen met Aruba en Curaçao. Ondanks dat hier het toerisme minder overheerst, zijn er nog volop voorzieningen die het tot een populaire vakantiebestemming maken. Zeker duikers kunnen hier hun hart ophalen in de prachtige onderwaterwereld die hier te vinden is, door de kleurrijke koralen en unieke vissoorten die in de wateren te vinden zijn. Ook kun je hier tal van watersporten uitoefenen, als surfen, zwemmen of zeilen met een boot. Indien je het liever rustiger aan doet, kun je uiteraard ook volop genieten van de stralende witte stranden en een azuurblauwe zee omringd door palmbomen.

Tropisch savanneklimaat

Eén reden waarom dit eiland zo geliefd is om op vakantie naar toe te gaan, is omdat het hier eigenlijk altijd warm weer is. In alle jaargetijden blijven de temperaturen nagenoeg constant, waardoor je er altijd van op aan kunt dat je mooi weer zult treffen, of je nu in de zomer of wintermaanden besluit dat je hier vakantie wilt houden. Er heerst hier een tropisch savanneklimaat, waardoor er zeker in de zomer temperaturen van rond de 30 of 32 graden wordt behaald. In de avond daalt dit enkel tot minstens 23 graden, waardoor je ook in dan nog kunt profiteren van heerlijke temperaturen.  De invloeden van uit de Caribische Zee en een noordoostpassaat zorgen ervoor dat zomers koude lucht wordt aangedragen, waar deze ’s winters juist warme lucht aandragen.  Zo behoud je een temperatuur die ongeveer constant blijft. Je hoeft hier geen temperaturen lager dan 20 graden te verwachten en evenmin een winters landschap.

Droog klimaat versus regen

Ondanks dat het klimaat wordt omschreven als tropisch-aride, valt hier voldoende neerslag. De hoeveelheid regen dat valt op het eiland Bonaire is wisselvallig. Het ene jaar zul je bemerken dat er relatief veel neerslag valt, waar in een ander jaar mogelijk een stuk minder omlaag komt. De hoeveelheid neerslag wordt bovendien beïnvloed door weersomstandigheden waarbij er sprake is van tropische depressies of de aanwezigheid van orkanen. Deze zullen op hun beurt voor een verhoogde meting aan neerslag zorgen. De meeste neerslag valt in de maanden oktober, november en december. Daarentegen zullen de maanden februari tot en met juni het meest droog blijven. Er valt over het algemeen niet heel veel regen, maar je hebt wel te maken met een vrij hoge luchtvochtigheid.

Zonnig weer

Het weer op Bonaire kenmerkt zich met veel zonuren. Per dag kun je hier zeker acht tot negen uur van de prachtige zon genieten. Op jaarbasis behaalt het eiland zelfs rond de drieduizend zonuren. Ook kun je genieten van mooie wolkpartijen die ook grotendeels van de tijd de lucht versieren. Gedurende het hele jaar heb je kans dat de lucht is afgedekt door deze wolken, met name in de maanden september tot en met december. Ook in de wintermaanden is het verstandig om jezelf volop te beschermen tegen verbranding van de zon. De zonkracht is ondanks bewolking blijvend sterk en doordringend

Orkanen en stormen

In de periode juni tot december kun je hier orkanen en tropische stormen treffen, toch is dit relatief uitzonderlijk. Het kan echter niet genegeerd worden en het is verstandig om met de mogelijkheid rekening te houden.

Weer op Bonaire

Weersverwachting
Kralendijk
Weeronline.nl - Meer weer in Kralendijkweeronline.nl Altijd jouw weer

Bonaire aanbiedingen

vliegtickets Boek uw vliegtickets naar Bonaire nu en bespaar op uw vlucht!
Wilt u eerst alle informatie over vliegtickets aar Bonaire nalezen voor u boekt? U vindt het hier.
vakantie Boek uw reis naar Bonaire nu en ontvang tot wel 30% korting op uw verblijf of vliegticket
Boek reizen met vliegticket, hotel en transfer naar het zonnige Bonaire met korting .
hotels Klik hier voor het boeken van een hotel op Bonaire
Een verblijf op Bonaire begint met een comfortabel hotel. Lees hier alles over hotels op Bonaire.
autohuur Klik hier voor het regelen van een huurauto op Bonaire
Een huurauto op Bonaire biedt u de ultieme flexibiliteit voor het inrichten van uw vakantie.
autohuur

Zakelijk parkeren bij Schiphol Airport
Zakelijk parkeren op Schiphol Airport maakt uw reis voor de vlucht al voordeliger.

Meer vakantiesites

Op zoek naar een andere vakantie. Kijk dan eens op onderstaande websites

Ski Vakantie Val Thorens